Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 74 km

Gewonde uit auto geknipt op N57

Toegevoegd: 04-06-2009, 18.43 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
SEROOSKERKE (W) - De brandweer heeft donderdag een 24-jarige man uit Middelburg uit zijn auto moeten knippen bij een aanrijding in Serooskerke (W).


Het eenzijdige ongeluk deed zich rond 16.30 uur voor op de kruising van de N57 met de Kleine Putweg. De man is door onbekende oorzaak van de weg geraakt en in de sloot terecht gekomen. Brandweerploegen uit Serooskerke en Oostkapelle alsmede twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.

Nadat het dak van de auto was geknipt is de gewonde eerst verder gestabiliseerd. Hierna is het slachtoffer per helikopter overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. De gewonde had onder meer een forse hoofdwond. Hij was bij vertrek nog wel aanspreekbaar.  

Het verkeer werd ter plekke omgeleid. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Slachtoffer (26-7-2009 om 22:46)
Hallo mensen k ben zelf de gene ın dıe auto.K heb t goed overleefd hep alleen een lıtteken eraan overgehouden.K dank ıedereen dıe mıj heb geholpen en de ambulance gelıjk heeft gebeld
Paul (8-6-2009 om 17:28)
Hallo voordat iedereen een oordeel veld over het slachtoffer denk dan even na, ik heb de jongen zelf geholpen met EHBO en weet de oorzaak. Ik hoop voor hem dat het nog goed afloopt en er niet teveel gevolgen aan overhoud. sterkte kerel.
Ryan (7-6-2009 om 19:36)
Vorig jaar was er nog een onderzoek van de ANWB waaruit voortkwam dat de N57 één van de gevaarlijkste wegen van Nederland is. De vele bochten i.c.m. landbouwverkeer maken de weg gevaarlijk.
Jos (5-6-2009 om 23:25)
De N57 is geen gevaarlijke weg. Ik ben er zeer goed bekend. Als oud-inwoner van Oostkapelle heb ik er heel wat kilometers gereden met zowel personenwagens als vrachtwagens, en ik heb nooit het gevoel gehad dat het een gevaarlijke weg was!
Bekende van slachtoffer (5-6-2009 om 14:30)
Waarom word er altijd gezegt dat het door een eigen fout is.als jullie niet weten hoe het gebeurt is raad dan niet zomaar.gelukkig is valt alles nog mee.
Lennard (5-6-2009 om 10:52)
De n57 geen gevaarlijke weg? Laat me niet lachen! De n57 staat in het lijstje met 'dodenwegen'?! En de N57 even snel 4-baans maken, natuurlijk. Net of dat 1-2-3 even te realiseren valt. Houd eens op met dat gespeculeer. Sterkte voor de gewonde..!!