Weerbericht:
Af en toe zon, langs de westkust kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man zwaar gewond bij ongeval IJzendijke

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.40 uur
Man zwaar gewond bij ongeval IJzendijke
Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - Zaterdagavond rond 22.35 uur vond er op de Willemsweg bij IJzendijke een eenzijdig ongeval plaats waarbij een 49-jarige man zwaar gewond is geraakt.


De 49-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Willemsweg (N61), komende uit de richting van Schoondijke. Door onbekende oorzaak reed hij, net voor de kruising Parkzicht, op de rotonde tegen betonblokken. Na enkele verkeersborden en hekken, die op de rotonde stonden, te hebben geraakt kwam de auto tot stilstand.

De man is per ambulance, in kritieke toestand overgebracht naar het academisch ziekenhuis in Brugge. Over de aard van zijn verwondingen is nog niets bekend. In het ziekenhuis is bloed afgenomen voor een bloedproef.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Karin Jansen (8-6-2009 om 11:27)
Het is altijd al een gevaarlijke kruising geweest. Ik vind dat je daar toch altijd moet opletten, toch zeker in het donker met die betonblokken. Ik wens de man veel beterschap.