Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken man in de sloot na ongeval

Toegevoegd: 07-06-2009, 21.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
WOLPHAARTSDIJK - Zaterdagmiddag rond 16.30 uur vond er op Nazareth in Wolphaartsdijk een eenzijdig ongeval plaats waarbij een 22-jarige automobilist uit de gemeente Goes in de sloot terecht is gekomen.


De man reed over Nazareth, komende uit de richting van de Friesestraat en gaande in de richting van de Aardebolleweg. Door onbekende oorzaak raakte hij met zijn auto van de weg en belandde in een naast de weg gelegen sloot. Uit een blaastest op straat bleek dat de man teveel had gedronken.

In het ziekenhuis, waar hij per ambulance heen is gebracht met verwondingen in zijn gezicht, is bloed afgenomen voor een bloedproef.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Judith (8-6-2009 om 16:36)
Sommige mensen leren ´t nooit..... Niet met alcohol rijden, het had ook erger kunnen aflopen!!!
Vonck (8-6-2009 om 16:07)
Hopelijk heeft hij er van geleerd. Lees liever een bericht als dit, dan dat er een of ander onverstand met alcohol op een ander verwond.
Wdijkenaar (8-6-2009 om 11:12)
Goesenaar (7-6-2009 om 22:24 uur) Gelukkig heeft deze man er niets ernstigs aan overgehouden. En nu maar hopen dat het een zeer dure auto was. Daarnaast voor minstens 5 jaar rijbewijs kwijt. ----- Gelukkig heeft niemand ANDERS er iets ernstigs aan overgehouden zou ik zeggen.
Kees (8-6-2009 om 10:49)
Hoezo 5 jaar zonder? Nooit meer terug geven in Arabie ga je je leven lang de bak ik met alcohol in je lijf.
Goesenaar (7-6-2009 om 22:24)
Gelukkig heeft deze man er niets ernstigs aan overgehouden. En nu maar hopen dat het een zeer dure auto was. Daarnaast voor minstens 5 jaar rijbewijs kwijt.