Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 211 km

Uitbreiding bij coniferenbranden

Toegevoegd: 26-06-2009, 05.03 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg hebben vannacht weer meerdere coniferenbranden gewoed. Dit keer breidde het vuur zich in één geval ook uit naar een schuurtje en enkele klikobakken.


De eerste brand werd rond 03.16 uur gemeld. Het ging om een brand bij een woning aan de Langevieleweg. Kort daarop werd gemeld dat er een brand woedde bij een woning aan de Van Kleffenslaan. Hier breidde het vuur zich snel uit en daarom werd ook een ladderwagen opgeroepen.

Net nadat alle branden waren geblust werd in de Europalaan nog een coniferenbrand ontdekt. Hier woedde het brandje in de voortuin van een woning. De metershoge vlammen bereikten ook de woning, maar die vatte gelukkig geen vlam.

De politie heeft rond de brandmeldingen weer met diverse eenheden gesurveilleerd, maar voor zover bekend is de politie er wederom niet in geslaagd een verdachte aan te houden.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
C (26-6-2009 om 08:09)
Ik zie hier de lol niet van in hoor..wat is de kik doorgaan tot ze gepakt worden?
M (26-6-2009 om 07:54)
Natrekken GSM`s in de buurt op dat tijdstip?
..... (26-6-2009 om 07:53)
Ik word er een beetje gek van dadelijk vallen er nog doden .. laten de mensen die dit doen ermee ophouden ...
Ing (26-6-2009 om 07:49)
Dit is toch niet meer normaal hoop dat ze die persoon die dit veroorzaakt eens een keer kunnen pakken!!!! Zo op de foto's te zien is het nu wel heel dicht bij iemand zijn voor deur, wat lopen er toch raare mensen op de wereld die dit doen
Marga (26-6-2009 om 07:29)
Weer zo'n zelfde rondje (buurt) als de vorige keer. En wat verschrikkelijk en eng dat dit soort gevaarlijke mensen los rond lopen.. Ik hoop dat hij nu zelf eens in de hens vliegt en niet meer kan vluchten dan beseft hij misschien wat hij onschuldige mensen aan doet. Wat een gestoorde idioot!!
An (26-6-2009 om 06:39)
Dit gaat nog eens mensenlevens kosten. Overslaande brand naar schuurtje naar een openstaand raam, vitrage..kinderkamer. Nachtmerries zou je er van krijgen. Hoop dat de pyromaan heel snel wordt opgepakt. En een hele dikke straf krijgt. Niks papierprikken, gewoon heel lang zitten.
Cookie-instellingen beheren