Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Files door aanrijdingen op A58

Toegevoegd: 01-08-2009, 13.09 uur
Files door aanrijdingen op A58
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de A58 zijn vandaag op meerdere plaatsen files ontstaan door de combinatie van vakantiedrukte en aanrijdingen.
 
Zo ontstond rond 11.30 uur ter hoogte van Nieuw- en Sint Joosland op de baan met als rijrichting Bergen op Zoom een aanrijding waarbij een caravan op zijn zijkant tot stilstand kwam. Drie andere botsingen deden zich voor op de baan in de andere richting; zeeland in.
 
Nabij Krabbendijke deed zich even voor 13.00 uur ook een ongeluk voor. Rond dit tijdstip stond er tussen het knooppunt Markiezaat en Yerseke ook een file van ongeveer tien kilometer. Volgens de politie is het erg druk op de Zeeuwse wegen.
 
 
De ANWB had deze week aangegeven met name op de buitenlandse wegen veel drukte te verwachten, maar niet op de Nederlandse. Ook Zeeland werd niet genoemd als één van de plaatsen waar drukte te verwachten viel. Doorgaans gebeurt dat wel.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bjorn (3-8-2009 om 10:55)
@ Wil, loop je nu te klagen dat anderen 10 kilometer harder rijden dan jij? Wat een snelheidsduivels zeg... Als je rekening houdt met de afwijking van de gemiddelde km-teller, rijden ze netjes 90.
Corina (2-8-2009 om 20:32)
Het is duidelijk dat velen niet weten waar het ongeval gebeurt was, het was direct na de versmalling bij Nieuw en St Joosland, na de 90km zone....Misschien even sommige hun opninie even bijspijkeren?
Hp (2-8-2009 om 15:00)
Ze moeten gewoon is door rijden op de A58 en niet wat je s'0chtends veel ziet, half in slaap in voegen met een gangetje van 70 en dan het liefst nog op de linkse baan willen rijden ook het wordt steeds gekker er zit niet voor niks een gaspendaal in je auto
M (2-8-2009 om 10:33)
@JSK: het is toch een snelweg? Volgens mij zou het veel schelen als iedereen eens rekening met elkaar hield. Het is tegenwoordig op de weg echt ieder voor zich.
Arie (2-8-2009 om 09:35)
Snelheid is redelijk hoog soms op de A58 in tegenstelling in de rest van Zeeland waar je blij mag zijn als je 65 al haalt, maar het probleem is niet de snelheid, maar de wisselende snelheid tijdens het rijden en het geen afstand houden, maar vele oorzaken zijn mogelijk.
Rudos (2-8-2009 om 00:45)
Ja hoor... meneer rijdt iedere dag over de A58!zonder caravan zeker?! weet je dat er een meldpunt is voor ergernissen in het verkeer? IPV hier je ergernissen te uiten zonder kennis van dit ongeval! dank u
Cookie-instellingen beheren