Weerbericht:
Vrij warm weekeinde met af en toe onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Man rijdt 59km te hard door Clinge

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
CLINGE - Zaterdagavond rond 23.00 uur is op de Clingeweg te Clinge een 21-jarige automobilist uit Axel aangehouden voor het overtreden van de maximale snelheid.


De man reed met 139 km/u over bovengenoemde weg, terwijl daar 80 km/u is toegestaan.

Zijn rijbewijs is ingenomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hulpverleners (7-8-2009 om 10:30)
Zeeuws meisje ga babbelaars bakken. als je het op neemt voor een idioot die het leuk vindt om veeeellll te hard te rijden ben je zelf geen haar beter. ik ken die weg wel en ook daar kunnen mensen oversteken, die geen reking houden met een idioot die 59 kilometer per uur te hard rijdt
Zeeuws Meisje (4-8-2009 om 10:23)
Kennen jullie de Clingseweg wel? Volgens mij niet, daar lopen en rennen helemaal geen kinderen over straat! En andere weggebruikers, daar rijden amper auto's. De mens geeft vooroordelen aan iedereen en ze denken altijd van alles te weten. 3% van de ongevallen wordt veroorzaakt door te hard rijden.
Hulpverlener (3-8-2009 om 17:26)
Frans wie heeft er nou een kronkel ?? ik denk die malloot die met 59 kilomter per uur willens en wetens het leven van andere weggebruikers in gevaar brengt er zal maar een kind oversteken!! nee dan dan is het wel erg fransje fransje toch denk eerst een na voor je commentaar geeft !!!
Minnetje (3-8-2009 om 16:02)
Het voetpendaal iets te ver in getrapt..?????? nou Frans even een reken sommetje???? HET IS 59.KM. TEHARD. Hoe lang heeft hij zijn rijbewijs al? hooguit 3 jaar Door zón personen gebeuren nou de meeste dodelijke ongelukken.. dus rijbewijs in leveren en voorlopig niet meer terug..
Zeeuws Meisje (3-8-2009 om 14:59)
@ Goesenaar Ben jij heilig? Nee, want je vergelijkt dit met moord met voorbedachte rade. Er is niemand vermoord/gewond. Deze man heeft te hard gereden, wie spreekt er hier over moord? Hoe haal je het in je hoofd?
Frans (3-8-2009 om 14:10)
@Goesenaar, ik vind jou maar een eng mannetje. Wat moet jij een rare kronkels in je hoofd hebben als je zoiets gaat vergelijken met "moord met voorbedachte rade". Er is niemand dood, laat staan gewond. Alsof jij zeker nooit het pedaal iets te diep hebt ingetrapt.
Cookie-instellingen beheren