Weerbericht:
Vanmiddag en vanavond (zware) onweersbuien
Verkeersinformatie:
64 files van totaal 244 km

Aanhoudingen voor vuurwapen en drugs

Toegevoegd: 02-08-2009, 15.44 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zaterdagmiddag rond 17.30 uur zijn twee mannen aangehouden in Vlissingen. De mannen waren in het bezit van harddrug en een vuurwapen.


In het kader van de aanpak van de overlast en de controle op het samenscholingsverbod surveilleerden agenten in het Middengebied in Vlissingen. Door hen werd een vermoedelijke drugsdeal gezien in de omgeving van de Pres. Rooseveltlaan. Op het moment dat de agenten de mannen willen aanspreken gingen ze er vandoor. Na een korte achtervolging worden beiden aangehouden.

Bij een 21-jarige Vlissinger wordt een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen en bij een 24-jarige Middelburger treft men een vuurwapen aan. Beiden zijn in verzekering gesteld.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (3-8-2009 om 11:47)
Levenslang de bak in, daar een echte crimineel worden en dan als klap op de vuurpijl uiteindelijk weer terug in maatschappy als een losgeslagen idioot weer zo snel mogelijk terug in het gevangenis regime terug te komen. Nee de oorzaken aanpakken en preventief werken. Het enige dat helpt.
Bloem (3-8-2009 om 08:28)
Lekker veilig gevoel als de jeugd al met wapens sta te dealen...en justie maar werkstraffen geven aan zulke sukkels die een gevaar zijn voor ons..inderdaad lang op sluiten zulke gasten die nog te beroerd zijn om gewoon te werken net zoals iedreen
Tom (2-8-2009 om 22:17)
@ Tja: beter de oorzaak aanpakken?? Wat is volgens jou dan de oorzaak in dit geval...?
Ad de B (2-8-2009 om 20:42)
Ze zouden er de mariniers op af moeten sturen!!! Gewoon het leger of de ME de straten laten schoonvegen en gewoon herhalen totdat het stopt. Daar betaal ik liever belastinggeld voor dan voor derde wereldlanden of immigratie
Nederlander (2-8-2009 om 20:14)
Allemaal uit hun huis zetten ,en gelijk ook maar uit nederland,wanneer houd het nou is op dat dat tuig het blijft verpesten voor vele .
Tja (2-8-2009 om 17:59)
Logische reactie.HOGER STRAFFE!! maar de praktijk is anders kijk maar naar amerika!!!. Hogere straffen en alles is in verhouding erger. Ik wil niet zeggen dat ze geen hogere straffen VERDIENEN. maar we moeten wel efficient te werk gaan denk ik. Liever geld in educatie dan in criminele leerscholen
Cookie-instellingen beheren