Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietser ernstig gewond bij botsing

Toegevoegd: 10-08-2009, 19.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
GOES - Bij een aanrijding op de Oranjeweg in Goes is maandag aan het begin van de avond een man zwaargewond geraakt.


Het slachtoffer werd rond 17.55 uur bij een oversteekplaats aan De Graaffstraat geschept door een naderende automobilist. Het slachtoffer vloog door de lucht en kwam op de weg tot stilstand. De ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam werden opgeroepen om hulp te verlenen.

De helikopter kwam uiteindelijk niet ter plekke. De gewonde is met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer had volgens de politie onder meer een ernstige hoofdwond. De politie heeft ter plekke een uitgebreid technisch verkeersonderzoek gedaan. De personalia van de betrokkenen zijn nog niet bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Puinhoop (11-8-2009 om 13:53)
Hoe onduidelijk kan je het maken in Goes, daar hebben auto’s weer voorrang een paar honderd meter verder weer de fietsers. Het is gewoon een puinhoop ik kan me voorstellen dat de mensen door het bomen het bos niet meer zien.
Jaap Vergeer (11-8-2009 om 10:27)
Tegenwoordig stoppen automobilisten voor mensen die op een zebrapad fietsen. Zo maken we het verkeer er iedere dag een beetje onduidelijker op. Daar zijn dan ook kinderen bij die het verkeerde leren en dus in gevaar gebracht worden. De auto krijgt de schuld, zo'n opmerking: ZE scheuren als gekken.
Lau (10-8-2009 om 23:21)
Er zijn automobilisten die op de oranjeweg scheuren als een gek...
Moi (10-8-2009 om 22:28)
Sterkte.......
Maja (10-8-2009 om 22:20)
Tjee wat erg! Blijft ook een erg vervelend kruispunt waar regelmatig wel iets gebeurt. Soms erg onoverzichtelijk als de bebossing langs de weg te hoog staat. Ze zouden beter een rotonde weg kunnen leggen daar. Veel sterkte voor het slachtoffer, de bestuurder en de naasten!
SlowRider (10-8-2009 om 21:29)
Heel vaak gebeurd het daar de scholieren hier zonder links of rechts te kijken voorrang nemen. Fietsers hebben daar dus geen voorrang maar nemen het gewoon. Ik heb ook al een keer volaan in de ankers gemoeten omdat ze je gewoon dwingen af te remmen...