Weerbericht:
Vandaag perioden met zon en droog, morgen kans op een bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politieonderzoek naar doodslag

Toegevoegd: 22-08-2009, 00.10 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft vanavond een 45-jarige man uit Terneuzen aangehouden omdat hij verdacht wordt van poging tot doodslag.


Even na 21.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een geweldsincident in de Stijn Streuvelstraat in Terneuzen. Diverse politie-eenheden gingen ter plaatse. In haar woning werd een vrouw gewond aangetroffen die geen hartslag meer had. De politie is onmiddellijk gestart met reanimeren. Nadat een ambulance ter plaatse was gekomen en medicijnen had toegediend kwam de hartslag terug. De 40-jarige vrouw is in kritieke toestand naar het ziekenhuis in Terneuzen gebracht.

Ter plaatse heeft de politie de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De politie doet onderzoek naar het voorval. Het incident lijkt in de relationele sfeer te liggen. Tot even na middernacht was een groot gedeelte van de Stijn Streuvelstraat afgesloten voor een uitgebreid sporenonderzoek.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jari (24-8-2009 om 02:12)
Nee, je kan bezig blijven met de problemen van iedereen!!! Politie wist ervan, maar doet geen donder....zegt M. Een beetje zelfredzaamheid mag wel verwacht worden van mensen ja. Man vermoord vrouw en het is de politie zijn schuld...beetje omgekeerde wereld.....denk na aub....
Row (23-8-2009 om 19:12)
Gecondoleerd alle vrienden en familie met dit vreselijke verlies, maar vooral de manier waarop... Dit had zo niet gehoeven... Veel sterkte!
M (23-8-2009 om 14:05)
Ze is gistermiddag overleden
M (22-8-2009 om 18:10)
Al vele malen is er gewaarschuwd dat er mensen in deze straat wonen die het met de normen en waarden van andere mensen niet zo nauw nemen de politie is hiervan op de hoogte maar doet er geen donder aan en ja dan gaat het fout en is er ineens een overmacht van politie raar dan kan het ineens wel
Michel (22-8-2009 om 16:29)
Alle omwoonende hebben al ZEER vaak en VEEL het bureau in terneuzen en middelburg laten weten dat het mis gaat . ik weet al wat er gezegt word door de politie "hadden we het maar geweten hadden we er wat aan kunnen doen" naar de mensen hier word NIET geluistert . het is WACHTEN op de volgende !!!
Emirdagli (22-8-2009 om 13:12)
Welke hatice is het als ik vrage mag ? sterkte!
Cookie-instellingen beheren