Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 18 km

Dode bij ernstig ongeval in Axel

Toegevoegd: 18-10-2009, 10.54 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
AXEL - Op de Hulsterseweg in Axel heeft zich vanochtend een zeer ernstig ongeval voorgedaan. Daarbij is een man om het leven gekomen. De politie heeft dat rond 14.30 uur tegenover deze site bevestigd.

De bestuurder van een personenauto reed rond 08.50 uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Daarna is de auto van het talud gereden en, gedeeltelijk in het water, tot stilstand gekomen. De brandweer, de traumahelikopter en twee ambulances werden opgeroepen om hulp te verlenen.


Duikers uit Goes werden ter plekke gevraagd omdat niet duidelijk was of er wellicht een inzittende in de sloot terecht was gekomen. In de sloot werd niemand aangetroffen. Volgens de politie kan daarom aangenomen worden dat er naast de bestuuder, die ter plekke overleed, verder niemand in de auto zat.
 
De identiteit van de man is nog niet bekend.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anita (18-10-2009 om 14:01)
Lieve elroy we zullen je missen . je was een toffe jongen en een heel goed maatje van mijn zoon dennis..we wensen je ouders en zusje heel veel sterkte met dit grote verlies. We zullen je nooit vergeten.. rust zacht. Liefs anita, dennis sander en soraya..
Desiree de tree (18-10-2009 om 13:50)
Ik wens de familie en vrienden heel veel sterkte toe. Onvergeetbare tijden mensen die je liever niet kwijt wil. Liefst ga je terug en zet je voor eeuwig de tijd stil. Mensen maken dingen mee, Het liefst zet je het van je af. Het leven is net een rotsblok, soms komt het gewoon te hard.
FearGurly (18-10-2009 om 13:40)
Rust zacht Elroy.. Niemand zal jou ooit vergeten..(ll')
Remco (18-10-2009 om 13:13)
Sterkte voor de nabestaande, is het zoveelste slachtoffer al op die weg.
Johanna vd Rijt (18-10-2009 om 13:00)
Er gebeuren aan deze rustige weg in t buitengebied meer ongelukken dan in een grote stad. Ieder jaar is er wel iets. Hard rijden is de oorzaak van alle ongelukken van de afgelopen jaren. Paaltjes plaatsen helpt niet, 60km per uur rijden ook niet. Verbieden voor doorgaand verkeer! En handhaven.
Arjan (18-10-2009 om 12:32)
Allereerst sterkte aan de nabestaanden. En alle andere betrokkenen. Wat mij verbaasd is dat er een duikteam uit Goes moet komen naar Axel...Tegen die tijd ben je al lang verdronken? Wat ik mij dus afvraag hebben ze geen duikers meer in Zeeuws Vlaanderen?
Cookie-instellingen beheren