Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 29 km

Kat doodgeschoten met buks

Toegevoegd: 10-11-2009, 23.48 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Vorige week dinsdag is in 's-Heer Hendrikskinderen een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie nu, een week later, pas bekend gemaakt.
 
Volgens de politie werd het dier vorige week levenloos door zijn baasje aangetroffen in de bossen van zijn tuin aan de Spanjaardstraat. Een dierenarts heeft sectie verricht. Daaruit bleek dat de kat waarschijnlijk door schoten van een buks om het leven is gekomen. De dader is tot nu toe onbekend.
 
Het is niet de eerst keer dat op Zuid-Beveland een kat wordt beschoten. Vrijdag 30 oktober werd in Schore ook een kat beschoten. Dat dier moest een oog missen, maar overleefde de beschieting wel.
 
Half juni van dit jaar overleed in Heinkenszand ook een kat die was beschoten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
KraWaaT (11-11-2009 om 17:46)
Triest!! Sterkte voor de eigenaar.Hopelijk wordt de dader snel gepakt.Iemand die zoiets doet vermoord net zo makkelijk een mens!!
Liliane (11-11-2009 om 17:35)
Ik ben absolut geen katte liefhebber,maar waarom een ontschuldig dier afmaken,ze moesten de dader maar snel te pakken krijgen,en een jaar lang in het asiel laten werken waar veel katten zitten en de dader ze laten verzorgen.Dat is mijn mening
Els (11-11-2009 om 17:29)
Schandalig zo'n arm beestje. Zo iemand die dat doet heeft geen gevoel of weet in ieder geval niet wat houden van is. Ik hoop dat ze de dader vinden en ook ervoor straffen!
Piet (11-11-2009 om 17:03)
Mensen let op er zit vast een duivemelker in de buurt waar dat arme beest is neer geschoten
Kat (11-11-2009 om 17:02)
Gewoon je katten binnen houden net al een hond,heeft ook niemand er last van.
K. Overlast (11-11-2009 om 16:42)
Altijd maar kattenpoep en dode vogels door de kat van een ander is ook niet alles! Hou je kat op je eigen terrein, of neem er anders geen.
Cookie-instellingen beheren