Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Kat doodgeschoten met buks

Toegevoegd: 10-11-2009, 23.48 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Vorige week dinsdag is in 's-Heer Hendrikskinderen een kat doodgeschoten. Dat heeft de politie nu, een week later, pas bekend gemaakt.
 
Volgens de politie werd het dier vorige week levenloos door zijn baasje aangetroffen in de bossen van zijn tuin aan de Spanjaardstraat. Een dierenarts heeft sectie verricht. Daaruit bleek dat de kat waarschijnlijk door schoten van een buks om het leven is gekomen. De dader is tot nu toe onbekend.
 
Het is niet de eerst keer dat op Zuid-Beveland een kat wordt beschoten. Vrijdag 30 oktober werd in Schore ook een kat beschoten. Dat dier moest een oog missen, maar overleefde de beschieting wel.
 
Half juni van dit jaar overleed in Heinkenszand ook een kat die was beschoten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mensen met een storing (11-11-2009 om 00:24)
Dit zijn mensen met een storing in hun hoofd die kunnen er niks aan doen verkeerde opvoeding ?want als dit je niks doet dus iets wat leeft kapot te knallen en het de gene volgens mij een goed gevoel geeft nou dan is het voor mij duidelijk
Rocco (11-11-2009 om 00:14)
Hoe kunnen mensen dit doen. Dan ben je toch gewoon zwak.. Zielig voor de desbetreffende baasjes. Geen dierenliefhebber dus.
Robin (11-11-2009 om 00:10)
Ze moeten deze gestoorde freaks met harde hand aan gaan pakken.
Cookie-instellingen beheren