Weerbericht:
Vannacht in het noorden en westen plaatselijk mist. Overdag zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Man zet inbreker weer op straat

Toegevoegd: 15-11-2009, 22.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Een bewoner van een woning op de Zeilmarkt in Vlissingen heeft afgelopen nacht een inbreker de deur uitgezet.


De man hoorde gestommel en ging poolshoogte nemen. Hij trof in de slaapkamer een onbekende man aan, pakte hem vast en wist hem buiten te werken.

De inbreker had zich de toegang verschaft door een ruit te vernielen. Vooralsnog mist het gezin alleen een horloge.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (16-11-2009 om 07:52)
O NEE laat svp onze rode rechters hier geen lucht van krijgen. Je kan echt niet zomaar een arme boef buiten zetten in NL. Zo lijkt helaas te werken in NL, maar idd zonder meer vakwerk. Dat zouden meer mensen moeten doen.
Lau (16-11-2009 om 06:02)
Goed gedaan.. Alleen een kantekening en dit is GEEN commentaar. Kijk in vredesnaam wel uit als je dit doet want je weet nooit of ze een wapen bij zich hebben. Voor de rest petje af voor deze persoon die de sukkel buiten wist te werken. Nog maals goed gedaan!!!!!
Ano (15-11-2009 om 22:59)
Vakwerk!
Cookie-instellingen beheren