Weerbericht:
Plaatselijk mist, verder veel bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Man gewond bij ongeluk in Yerseke

Toegevoegd: 16-11-2009, 23.12 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
YERSEKE - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Yerseke is maandagavond een jongeman gewond geraakt.
 
Het slachtoffer reed rond 22.05 uur met zijn personenauto van de Molendijk. Het voertuig kwam onderaan de dijk in een sloot tot stilstand. De bestuurder klaagde volgens de politie over nek- en rugklachten. De brandweer kwam ter plekke om de ambulancedienst te helpen om de man uit de auto te krijgen.
 
Het slachtoffer is in de ambulance nagekeken, maar bleek niet ernstig gewond te zijn geraakt. De politie gaat ademanalyse uitvoeren om te kijken of er sprake was van rijden onder invloed van alcohol.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ach (17-11-2009 om 18:46)
Tja er zal niet voor niets gekeken worden of er alcohol in het spel zat. Ter plekke zag je al dat hij NAAST de weg kwam. Wazig gekeken of te hard gereden??? En als je dan zowat dwars over steekt.......... dan kan het niet anders of je gaat de dijk af.
Jacqueline (17-11-2009 om 17:20)
Even voor de duidelijkheid die 60 km op de dijk is een ADVIES SNELHEID! Dus je mag er altijd nog harder of zachter (= En zo veel ongelukken gebeuren DAAR niet eens meer hoor
Ronald (17-11-2009 om 12:30)
Dat lijkt me ook niet verstandig een vangrail te zetten. als je daar op de motor aankomt en je gaat onderuit wil je daar echt niet onder klappen.
Joop (17-11-2009 om 12:02)
Of gewoon opletten als je aan het auto rijden bent, en met 60 is de dijk niet veiliger geworden
Jamilla (16-11-2009 om 23:28)
Nou je ziet het.. ook 60 op deze dijk werkt niet.. misschien zou het wel eens handig zijn om van die krengen neer te zetten net als op de snelweg.. zou het al een stuk veiliger zijn!!!
Cookie-instellingen beheren