Weerbericht:
In het noorden bewolkt, elders opklaringen en enkele (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Trailer gekanteld bij ongeval op A58

Toegevoegd: 23-12-2009, 19.39 uur
Trailer gekanteld bij ongeval op A58
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Bij een ongeval op de A58 tussen Heinkenszand en de Sloedam is woensdagmiddag een paardentrailer op zijn kant terecht gekomen.


Het ongeval vond rond 17.20 uur plaats op de rijbaan richting Vlissingen. De bestuurder van de auto met paardentrailer is gaan slingeren en kwam hierbij in botsing met een andere bestelauto. De paardentrailer raakte los van de auto en kantelde.

De bestuurders van de voertuigen zijn volgens de politie een 48-jarige man uit de gemeente Middelburg en een 36-jarige vrouw uit de gemeente Noord-Beveland. De vrouw klaagde over pijn in haar benen en is naar een ziekenhuis gebracht. Het was bij de politie woensdagavond niet bekend wie er in welk voertuig zat.

Een bergingsbedrijf heeft de combinatie weer rechtop gezet. Tijdens de bergingswerkzaamheden was alleen de vluchtstrook open voor het verkeer. Hierdoor ontstond een file van enkele kilometers.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J. (24-12-2009 om 21:35)
Inderdaad kan deze nieuwste Toyota LandCruiser V8 deze 3-assige trailer met gemak trekken. Chauffeur is bekende en kan goed overweg met deze (dure) combinatie van LandCruiser en aanhanger ! Zal er dus zeker voorzichtig en netjes mee rijden, zeker tijdens deze winterse weersomstandigheden.
NN (24-12-2009 om 18:33)
Wat een opmerkingen,lekker belangrijk dat er een dure auto voor de trailer staat,bekenden weten dat de man met trailer voorzichtig reed,klakkeloos schrijven dat de ander schuld treft. Hoe zou het met haar zijn?Trailer is ok, de andere auto is total los,daar hebben jullie zeker geen boodschap aan!
TT (24-12-2009 om 17:58)
Sterkte voor de vrouw,hopelijk is ze snel van haar klachten af. En blij dat er geen paarden in de trailer stonden. Met die gladheid is het gewoon voorzchtig rijden en zelfs dan gebeuren er nog ongelukjes. Fijne feestdagen iedereen!! TT
Sandra Beekman (24-12-2009 om 16:14)
Voor die trailer staat een auto die dat makkelijk kan trekken en deze man rijd altijd voorzichtig. Wij kwamen trouwens net langs uit de andere richting en dachten de trailer al te herkennen. gelukkig stonden er geen paarden in.
D. (24-12-2009 om 14:31)
Wat een asociale opmerking van jou Saffy! Je weet helemaal niet wat voor grote auto voor deze trailer stond! Over deze auto kan jij alleen maar dromen. Echt belachelijk dat je zoiets neerzet! De auto die er altijd voor staat mag deze trailer makkelijk trekken!
Bekende (24-12-2009 om 14:27)
Het trekkende voertuig was een nieuw type Toyota Landcruiser 200. Die trekt die aanhanger makkelijk (3500kg trekvermogen). Daar zal het niet aan gelegen hebben.....
Cookie-instellingen beheren