Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sas (24-1-2010 om 22:08)
Ik woon al jaren hier en voel me veilig. Er wordt gesproken over moord. Tja die man is overleden omdat hij heel rot neerkwam na een klap, nadat hij zelf de jongens had aangesproken en dat was niet zozeer op hun gedrag maar puur omdag deze man onder invloed was. Geen moord dus..
Vlissingse (24-1-2010 om 21:05)
Overdrijven is ook een vak. Ik loop regelmatig langs groepjes en als je ze groet,dan groeten ze je gewoon terug .Mensen zijn te snel geintimideerd en laten zich bangmaken. Schietpartijen gebeuren overal en niet alleen in Vlissingen. Maar ja kunnen zeuren is ook leuk toch??
Scheldestraat (24-1-2010 om 21:04)
Bla bla en maar van achter jullie pc'tjes reacties plaatsen..terwijl de helft daar waarschijnlijk nog nooit geweest is. Doen alsof het er een wilde westen is alsof er in de rest van zeeland nooit wat gebeurt. Aleen daar wat vaker ja. En dan het terugsturen naar land van herkomst? Blijf "dromen"
Theo & Francine (24-1-2010 om 20:24)
Onzin dat de 'criminelen' gevaarlijk zijn.Zolang je ze niets aandoet doen ze niks terug, en ze groeten me trouwens gewoon heel normaal als ik elke dag met me hond even buiten een wandelingetje ga maken
Edje (24-1-2010 om 20:24)
Binnenkort op tv: CSI Vlissingen
Poesjes (24-1-2010 om 19:57)
Deel 2: en hopen dat het van de zomer ook een beetje beter wordt en anders maar het samenscholings verbod weer instellen toen was het gelukkig een beetje rustiger en anders maar voor een heel jaar zo een verbod voor deze buurt.
Cookie-instellingen beheren