Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jootje (24-1-2010 om 12:45)
Gaat goed met Vlissingen eerst vorigen week landelijk op nummer 2 meet leegstand en als klap op de vuurpijl de eerste schietpartij in het kleine stadje.....GO VLISSINGEN en de ambtenaren wonen natuurlijk niet in deze buurten....
Jos (24-1-2010 om 12:24)
Tja wat verwacht je nou daar in die buurt,als je er langst rijdt staan er altijd wel een groepje opgeschoten wild van allerlei pluimage op de hoek bij de frietboer.De een nog stoerder dan de andere,wil niet weten wat ze onder hun jassen verbergen(drugs,wapens). There goes the neighbourhood!!
Peter (24-1-2010 om 11:19)
Vlissingen is toch al een k*tstad dus zoiets verbaast mij echt niet meer.
Tp (24-1-2010 om 11:09)
Het is bij mij om de hoek ga weer lekker. Ze moeten is een paar agenten uit rotterdam hier zetten dan is het zo klaar met dat gedonder want de politie hier die zijn bang voor hun hardere aanpak in de buurt zou mooi zijn
Kees (24-1-2010 om 11:04)
Een groot deel van de wijk zit vol gajes maar je kunt ze zo oppakken want overdag liggen ze in bed. Ik denk dat de fatsoenlijke mensen in deze buurt die om welke reden dan ook niet weg kunnen vanzelf een keer een opruimactie houden............ politie weet wel welke ze aan moeten pakken
Onbekend (24-1-2010 om 10:54)
Zal weer niet waar zijn,je zal dr maar om frietjes gaan loop er vaak met de hond.... Waneer gaan we eens op treden.... Moeten er weer doden vallen of je zelf
Cookie-instellingen beheren