Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 42 km

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (24-1-2010 om 10:31)
Dat de politie te weinig doet is bullshit. deze personen moeten zelf hun verantwoording nemen.het is van de gekke dat weer de politie de schuld krijgt.ze doen goed hun werk ,maar als er raddraaiers zijn die weglopen als het gebeurd is???? dan moet je ook op de plaats delict blijven.politie scappo.
Job (24-1-2010 om 10:06)
Shit nou kunnen we als gemeente niet meer zeggen dat we het onder controle hebben.En dat we na de laatste dode er wat aan gedaan hebben.Maar ja was altijd rustig in de winter.Nou ja zolang ze mekaar maar afmaken,en het maar niet mijn kant op komt.Zo werkt dat toch in zeeland.
Blij dat er weg ben (24-1-2010 om 10:00)
Dat is het met de politie een hoop worden maar geen daden en dan begint het gewoon weer opnieuw
Kees (24-1-2010 om 09:52)
Het is tijd om de bezem door de bloemenbuurt te halen,ik met de simpele naam kees,zou er niet kunnen wonen,weetje waarom omdat ze zeggen dat het hun buurt is, enz..tijd om het onder de schop te nemen zonder medelijden.want het gaat te ver,iedereen hoort er normaal te lopen,fietsen enz..
Bewoner (24-1-2010 om 09:35)
Ook al treed de politie op dat tuig lijkt niet uit te roeien...zet je er een paar in de bak komen er weer 10 bij.....Het wordt tijd voor een harde aanpak en niet meer dat softe gedoe! zou de politie nu eindelijk wakker worden??? ik betwijfel het!
Em (24-1-2010 om 09:04)
Gemeentecamera's ophangen net zoals in het uitgaangsgebied, zo kunnen ze achterhaald worden. Het zijn de Marokanen en Antilianen hangjongeren die daar de boel terroriseren keer-op-keer. Terugsturen enkele reis geboorteland.
Cookie-instellingen beheren