Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Onderzoek naar Schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 23-01-2010, 23.26 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de omgeving van de Vincent van Goghlaan in Vlissingen heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Dat heeft de politie bevestigd.


Halverwege de avond kwam de melding binnen dat er ergens tussen het flatgebouw bij de President Rooseveltlaan en de snackbar aan de Bloemenlaan één of meerdere schoten waren gelost. Al snel bleek dat de betrokkenen waren verdwenen. Ook leek het er volgens de politie niet op alsof er een gewonde was gevallen.

De politie zette de wijde omgeving af en startte een technisch onderzoek. Urenlang heeft een rechercheur in een wit pak onderzoek gedaan. De snackbar werd op last van de politie tijdelijk gesloten. Meer details over de zaak kon de politie zaterdagavond nog niet melden.
 
In dezelfde buurt is het vaker onrustig. Afgelopen zomer werd op straat nog iemand vermoord. Daarna werd een tijdelijk samenscholingsverbod ingesteld.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Reactie (24-1-2010 om 08:56)
Vlissingen, dus geen goede stad om te wonen en zeker niet als je kinderen hebt. Ook wel minder leuk voor de eigenaar van de snackbar, als die gesloten is kan hij niks verdienen.
Bonedijke (24-1-2010 om 07:55)
Ziet er allemaal indrukwekkend uit zo'n man in zijn witte pak en politie in de wijk, maar de realiteit is dat er toch niets gebeurd. Er mag politiek gezien wel eens iets meer aandacht worden besteed aan deze wijken.
J.A. Francken (24-1-2010 om 04:14)
Het blijft maar voortduren zowel in deze buurt als in Bossenburg. Goedwillende werkende mensen worden geintimideert door werkschuw tuig.De politie wordt door geiten wollen sokken bestuurders afgevallen.Voor iedere raddraaier staat een peloton hulpverleners klaar. Zo gaat ons land naar de klote.
Roeland (24-1-2010 om 02:11)
Ach.. zolang het binnen de gehele organisatie van de politie Vlissingen/ Middelburg een puinhoop is zoals dat al een tijdje het geval is, zal het zeker nog wel een lange tijd duren voordat er echt -dus structureel- wat aan gedaan gaat worden. En tot die tijd..
Angel (24-1-2010 om 02:11)
Ik heb de vorige schietpartij gezien..ik werk sávonds in deze wijk en moet over straat, het voelt hier echt niet meer veilig
Ad (24-1-2010 om 00:56)
Gewoon zelf aanpakken die gasten.
Cookie-instellingen beheren