Weerbericht:
Half tot zwaar bewolkt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandje op schip in Wemeldinge

Toegevoegd: 25-01-2010, 22.25 uur
Brandje op schip in Wemeldinge
Door: Roland de Jong

WEMELDINGE - Op een schip dat lag afgemeerd bij het terrein van de CZAV in Wemeldinge heeft maandagmiddag enige tijd brand gewoed.
 
Even na het middaguur kwam de melding van de brand aan de Oostelijke Kanaalweg binnen bij de alarmcentrale. De brandweer van Wemeldinge rukte met spoed uit om het vuur te blussen. Naast de brandweer zijn ook een vaartuig van Rijkswaterstaat en een vaartuig van het Korps Landelijke Politiediensten (KLPD) ter plekke geweest.
 
Over de ontstane schade is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap Vergeer (26-1-2010 om 10:48)
Het zou goed zijn als mensen zich realiseren dat een schip vaak ook de woning is van mensen en niet alleen een ding om mee te werken. Dat kan van zo'n brandje een grote persoonlijke ramp maken. De schade is dus al gauw erg groot omdat het èn een woning is èn een bron van inkomsten.
Cookie-instellingen beheren