Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Eis: boete en celstraf overvaller

Toegevoegd: 11-02-2010, 18.49 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Tegen een 45-jarige Vlissinger is donderdag voor de rechtbank in Middelburg een gevangenisstraf van 24 maanden waarvan zes voorwaardelijk, een boete van 200 euro en het betalen van 1.599 euro schadevergoeding gevorderd.


Op 27 oktober vorig jaar was hij van plan om sigaretten t halen bij de Golf-supermarkt aan de Hogeweg in Vlissingen. Eenmaal bij de servicebalie bedacht hij zich en eiste hij geld. Twee pakjes sigaretten en vijftig euro rijker verliet hij de winkel.

Dankzij camerabeelden kon hij binnen de kortste keren in de kraag worden gevat. Dat hij enkele dagen later ook zijn flatwoning in brand zou hebben gestoken achtte de officier niet bewezen; daarvoor vroeg hij dan ook vrijspraak.

Wel bewezen achtte de officier dat de Vlissinger 28 gram hennep in zijn woning had liggen.

Uitspraak 25 februari.
 
Zie ook:
- Man overvalt winkel Vlissingen (28-10-2009)
- Forse schade na woningbrand Vlissingen (31-10-2009)
- Man opgepakt voor overval Golff supermarkt (04-11-2009)


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren