Weerbericht:
Overwegend bewolkt, meest droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
Geen files

Meisjes stelen pinpassen bejaarden

Toegevoegd: 12-02-2010, 20.58 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Donderdag zijn in de Guido Gezellestraat in Terneu-
zen twee bejaarden het slachtoffer geworden van een babbeltruc.


Rond 18.30 uur werd bij de woning van het echtpaar aangebeld door drie meisjes. Zij waren netjes gekleed en vroegen of zij de woning mochten bezichtigen. Hun oma zou in een soortgelijke woning komen wonen en zij wilden graag eens kijken hoe alles eruit zag.

Later die avond wordt er gebeld en zegt een man dat er bankpassen zijn gevonden. Een vrouw neemt het gesprek van de man over en vraagt om de pincodes. De bejaarden bemerken dan dat hun pinpassen zijn verdwenen en geven uiteraard hun pincodes niet door.

De drie meisjes zijn ongeveer een kwartier in de woning geweest.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mike b (13-2-2010 om 10:50)
Mag hopen dat als ze zelf oud zijn het zelfde overkomt,weten ze gelijk hoe leuk het is .
Moeders (13-2-2010 om 10:41)
Die meisjes zijn niet de hoofdschuldigen, maar wel die criminelen die die meiden op pad sturen om pasjes te jatten zodat zij zelf achter de pincode aan kunnen gaan en de rekening plunderen. Een paar meisjes lijkt zo onschuldig, Gelukkig waren ze zo wijs om die pincode niet te geven !
Janna (13-2-2010 om 10:36)
Dan hoop ik dat mochten ze dat nog eens doen, ze toch eens bij de verkeerde aan de deur komen, maar dat zoeken ze wel uit natuurlijk.. kanp hoor, stel rot meiden, en ook het brein er achter ,. super, maar een ding wat je zelf een ander aan doet krijg je ooit dubbel en dwars terug,,,
Jan-willem (13-2-2010 om 10:25)
Komt nu niemand op het idee dat dit waarschijnlijk het werk is van een oost-europeaanse bende?!! Die gaan wel vaker zo te werk namelijk. Kom dit maar eens bij mij doen, meisjes of niet, maar als erachter kom dan zal het er niet zachtjes aan toe gaan. En aan de politie overdragen natuurlijk!!!
Jeroen (13-2-2010 om 10:03)
Dit gaat iets verder als een kinderstreek. Dat ze gepakt mogen worden, en als het aan mij persoonlijk hun verontschuldiging aan deze bejaarden mensen mogen aanbieden, met een mooi bloemetje erbij. Ook mogen de ouders wel eens aangepakt worden, hoe komen ze erbij!!
Liesje (13-2-2010 om 09:37)
Ja natuurlijk weer bij oudere mensen...waar gaat de wereld heen. En inderdaad zoek eens een baan en blijf van andere hun eigendom af. Zielig hoor dat je zo aan je geld moet komen...en goed van die mensen dat ze hun pincode niet afgaven...
Cookie-instellingen beheren