Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fatale botsing met trein Middelburg

Toegevoegd: 20-02-2010, 08.21 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In Middelburg is bij een aanrijding met een trein een persoon om het leven gekomen. Het treinverkeer is daardoor gestremd.
 
Het ongeluk deed zich rond 07.30 nuur voor op het spoor nabij de overgang Nieuwlandseweg. De brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Nijmegen werden opgeroepen om hulp te verlenen, maar het slachtoffer overleed ter plekke.
 
Bij de politie was vanochtend nog niet bekend of het ging om een ongeval. De technische recherche heeft ter plekke samen met de spoorwegpolitie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van de aanrijding.
 
Door het ongeluk rijden er geen treinen tussen Goes en Middelburg. Volgens ProRail moeten reizigers rekening houden met een vertraging van meer dan zestig minuten. Vandaag is er overigens nog meer oponthoud op het Zeeuwse spoor. Vandaag en morgen rijden er vanwege werkzaamheden tussen Kruiningen-Yerseke en Bergen op Zoom geen treinen maar bussen. Extra reistijd: ongeveer 30 minuten.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maria (21-2-2010 om 10:45)
Wil arthur condoleren met het verlies van zijn moeder vreselijk zoiets, hopelijk meld zich een getuige van het voorval, jij weet ,,hopelijk,, of het zeldoding was, je kent je moeder het beste misschien heeft ze haast gehad om te gaan werken? en is verongelukt door vlug nog over te steken sterkte
Bros (21-2-2010 om 05:58)
@mike b, jij slaat de spijker op zn kop idd. 4 jaar geleden ook zoiets gehad en ik word altijd kwaad als ik zoiets weer hoor omdat ze totaal niet weten wat ze aanrichten,hele gezinnen gaan kapot. Je draagt het voor altijd bij je.
Peter (21-2-2010 om 02:22)
@ A. ik wens je heel veel sterkte, Hopelijk krijg je antwoord op al je vragen
Diana (21-2-2010 om 01:28)
Lieve marina waarom???? Had me gebeld, ik was er voor je dat wist je!!! Ga je missen lieffie!!! R.I.P..!!! Arthur, telman , alec sterkte allemaal en jullie weten het ik ben er!!! HVJ xxx
Ronald (21-2-2010 om 00:43)
Loekie: Het risico om stil te komen te staan op een overgang is veelal alleen met pech. Die kans is vele malen kleiner dan wanneer mensen er tussendoor gaan zig-zaggen. Met wegbrede hogere beveiliging maak je het in ieder geval zeer lastig om er nog tussendoor te komen. 100% beveiliging lukt nooit.
Nickey (20-2-2010 om 23:57)
Arthur,ik wens je veel sterkte en kracht toe dit te verwerken.Ook jou familie.
Cookie-instellingen beheren