Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewond na val Kruiningen

Toegevoegd: 20-02-2010, 18.19 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong
KRUININGEN - Op de dijk langs de Westerschelde nabij de Zwartweg in Kruiningen is vandaag iemand zwaargewond geraakt.
 
Het incident vond rond 16.30 uur plaats. Volgens de politie reden vier personen op hun quad in de richting van Waarde op de dijk. Ter hoogte van het gemaal reed één van de vier, een 22-jarige man uit Krabbendijke, waarschijnlijk door de laagstaande zon rechtdoor terwijl de dijk en het pad ter plekke naar links afbuigen.
 
De man kwam een meter of acht lager tussen de basaltblokken terecht en liep ondanks zijn helm hoofdletsel op. Ook brak hij zijn benen en een arm. De brandweer, de ambulancedienst en de traumahelikopter uit Rotterdam kwamen ter plekke om hulp te verlenen.


De 22-jarige man werd, na gestabiliseerd te zijn, per ambulance naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hondaforlive (24-2-2010 om 22:20)
@ikke, als je niet weet waar je over praat zet dan niet zomaar iets klakkeloos neer, bij de ingang van mc rilland staat een bord met groote letters verboden voor quads. In de gemeente reimerswaal is geen baan waar je legaal mag rijden met een quad meschien een onderwerp voor de gemeente?
Mattheus (24-2-2010 om 19:07)
Je mo ok nie zo dom doene eh! Bie al dah gecross.. Afschaffn tis niks weard!!
W. Boone (24-2-2010 om 12:59)
John beterschap toegewenst,dat we je zo snel mogelijk terug zien!Ik las in de krant dat de gemeente nadacht om een hekwerk ter plaatse van het ongeluk te gaan plaatsen, misschien beter van dat geld nadenken over een geschikte plaats voor deze jongens om hun hobby uit te oefenen?
Arjan (23-2-2010 om 11:51)
Beste Neef, veel sterkte en beterschap!! Arjan
K (23-2-2010 om 00:38)
In rilland mogen die quads niet rijden, maar wat zijn er mensen die niks kunnen verdragen en alleen maar commentaar geven, zelf geen jeugd gehad zeker
N.N. (22-2-2010 om 23:07)
Laat ieder eens nadenken of hij of zij wel verantwoord bezig is. In ALLE dingen. Ik denk dat we dan geen vingers meer wijzen naar onze naaste.
Cookie-instellingen beheren