Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flink te hard rond Vlaketunnel

Toegevoegd: 17-03-2010, 18.50 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Bij de wegwerkzaamheden aan de Vlaketunnel is gecontroleerd op snelheid. Zeven mensen reden flink te hard.


In verband met reparatiewerkzaamheden aan de tunnel geldt op dat gedeelte van de A58 momenteel een snelheidsbeperking en mag niet harder dan 70 kilometer per uur worden gereden. Woensdagmiddag werd met de laser een snelheidscontrole gehouden.

Zeven bestuurders reden, ondanks de toegestane 70 kilometer per uur tussen de 110 en 128 kilometer per uur. Drie van hen, een 50-jarige Vlissinger, een 19-jarige man uit Roosendaal en een 46-jarige Goesenaar, reden meer dan 50 kilometer per uur te hard en moesten hun rijbewijs inleveren.

Zie ook:
- Extra controles rond Vlaketunnel (15-03-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Iemand (18-3-2010 om 01:22)
Vind dat het wel erg ruim is opgezet.Als ze het een stuk inkorten zal er beter op de snelheid worden gelet.Dit slaat nergens op.Hebben vast geld nodig.
John (18-3-2010 om 00:34)
Waarom altijd maar zeuren , houd je gewoon aan de snelheid , als je goed naar je motor luistert , weet je hoe hard je rijd dit is een kunst , te hard rijden is dus gewoon Dom ! Gewoon overal controleren , controles vooraf bekend maken? Nee dus nooit doen , Pakken die hap. Ook op alcohol en drugs
SlowRider (17-3-2010 om 23:10)
En als ik het goed zag stonden ze ook bij Middelburg op de A58 bij het stukje van 90 km/h. Beetje jammer dat alleen dat niet met wegwerkzaamheden is, althans niet richting Vlissinge,n dus volgens mij hebben ze geen poot om op te staan als ik het hogerop speel.
Hary (17-3-2010 om 22:58)
@anja, het gaat er om dat er zo min mogelijk mensen te hard rijden, en niet om zoveel mogelijk geld binnenhalen, DAAROM is er eerst bekend gemaakt dat er gecontroleerd zou gaan worden. Dit zou in ieder geval de meest correcte manier zijn. En ja het stuk van 4.5km is wel erg lang!!!
Mazda rijder (17-3-2010 om 22:40)
Ja, dat waren de laatste snelheidsduivels nog niet. Wat denk je: na de tunneluitgang oost kwam me er een (letterlijk) voorbij stuiven. De bestuurder (van een zeeuwse koeriersdienst) vloog inderdaad zelfs door de losse grond van de middenbermen en moest slingerend de afslag Kruiningen-Yerseke nemen.
Jaap Vergeer (17-3-2010 om 20:30)
Daar flitsen en controleren heeft nu natuurlijk WEL zin want er zijn daar mensen aan het werk. Nou nemen die het vaak ook niet zo nauw met veiligheid tegenwoordig, want dat kost de baas te veel. Maar goed, alle beetjes helpen.
Cookie-instellingen beheren