Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Hardrijders moeten rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 06-05-2010, 14.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Gisteren en vannacht zijn door agenten van de Zeeuwse politie drie rijbewijzen ingenomen vanwege snelheidsovertredingen.


Omstreeks 14.20 uur woensdagmiddag dacht een 23-jarige motorrijder uit de gemeente Goes op de A58 ter hoogte van Heinkenszand het gas eens even flink open te trekken. Helaas voor hem werd dit ook opgemerkt door Zeeuwse politieagenten. Zij hebben zijn rijbewijs ingevorderd, omdat de man dus 60 kilometer te hard reed.
 
's Avonds omstreeks 20.45 uur reed, eveneens op de A58, maar nu ter hoogte van Rilland, een 25-jarige Pool uit Starachowice 53 kilometer te hard in zijn personenauto. Ook zijn rijbewijs werd ingenomen door de Zeeuwse politie.

Dan was er vannacht omstreeks 00.30 uur nog een 18-jarig meisje uit de gemeente Terneuzen. Zij had sinds een week haar rijbewijs. Dat is ze nu alweer kwijtgeraakt. Kennelijk had ze in haar rijlessen het stuk over 'niet te hard rijden' gemist, want zij reed 132 km/u op de Middenweg in Biervliet. Daar is 80 km/u toegestaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marcel (7-5-2010 om 18:48)
Nou nou nou ik rij in de nacht te hard (laatste dan he) nou is het hek van de dam nederland is te klein. wanneer gaan wij ons nou eens druk maken over echte misdaad en niet het mierenge...k
Pipa (7-5-2010 om 16:45)
@Matthijs een leuk reken sommetje van je prima. Maar je schijnt nog steeds niet door te hebben dat bonnen schrijven voor verkeersovertredingen gewoon een logische zaak is. Gevaarlijke bestuurders horen niet op de weg punt uit.
Zomaar iemand (7-5-2010 om 16:00)
Beste Matthijs Helaas vallen er in het verkeer meer doden dan door misdrijven. Alleen weten we elke moord van de afgelopen 10 jaar nog, maar de meer dan 250 mensen die in die tijd zijn doodgereden (in Zeeland), kennen we niet. En..Nee, ik wil ook niet dat er bij mij wordt ingebroken.
EHBO (7-5-2010 om 10:49)
Zal ze er iets van leren????????? Gewoon rijbewijs lang inhouden en opnieuw gaan lessen........... maar dan met gepaste snelheid, of een begrenzer in de auto inbouwen..........
Hardrijdende levensgenieter (7-5-2010 om 10:45)
Geweldig weer die reacties, ik ben het volkomen met Matthijs eens. Echt misdaden worden tegenwoordig niet of nauwelijks meer bestraft. Natuurlijk heeft dat meisje weinig ervaring, maar wij zijn toch ook jong geweest. Hier leert ze van, mensen kom toch eens van achter jullie geraniums!!!
John (6-5-2010 om 23:18)
Matthijs ik ben het met je eens , dat overvallers enz. Beter moeten aangepakt moeten worden. maar Hardrijders ook ! dit zijn ook maar enkele die gepakt worden , Ook die met HardDrugs en alcohol rijden en ook nog veel te hard rijden . auto de inbeslag nemen en de schrootpers in ermee , en het rijbewijs levenslang KWIJT ! Hardrijders zijn DOOD rijders , meestal zijn er onschuldige daar de dupe van . Meer politie op straat , dus meer bonnen dan is daar ook meer geld voor .
Cookie-instellingen beheren