Weerbericht:
Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 40 km

Eis Miami: flinke boete en taakstraf

Toegevoegd: 27-05-2010, 22.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De eigenaar van de Terneuzense coffeeshop Miami hoorde donderdag op de zitting van de rechtbank in Middelburg een taakstraf van 180 uur, een boete van 40.000 euro en een voorwaardelijke celstraf van zes maanden tegen zich eisen.


Tegen de even oude bedrijfsleider van de coffeeshop eiste de officier 240 uur taakstraf en eveneens zes maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, Bij een grootscheepse justitiële controle van de coffeeshop op 25 september 2008 werd weliswaar in de shop geen overtreding van de Opiumwet geconstateerd, maar des te meer in enkele andere panden waarvan de coffeeshophouder de eigenaar was. Daar werden in totaal tientallen kilo's softdrugs in beslag genomen.

Uitspraak over twee weken.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (29-5-2010 om 20:58)
Dat denk jij erik maar dat is niet zo, zodra ze die coffeeshops sluiten, gaat het allemaal ondergronds, die verslaafde mensen die zitten daar echt niet op te wachten die gaan wel ergens anders zoeken. het verplaatst zich gewoon naar huizen of op de straat, met als gevolg nog ergere overlast.
Erik (29-5-2010 om 09:26)
Defentief dicht gooien dan ben je van die drugs af!!!!!!!!!!!!!!!
Piet (28-5-2010 om 08:18)
Wat een lachertje voor die mannen. 40.000 euro boete en een paar uur werken. Die lachen zich echt kapot. Gek he dat de criminaliteit niet overgaat in NL, maar steeds stijgt, dat komt door zulke dwaze uitspraken van rechters.
Cookie-instellingen beheren