Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rechtzaak tegen Kapellenaar uitgesteld

Toegevoegd: 14-07-2010, 11.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg heeft woensdag de zaak tegen een 21-jarige Kapellenaar maar weer eens aangehouden. De jongeman wordt onder meer verdacht van enkele verkrachtingen en aanrandingen toen hij nog minderjarig was, mishandelingen, diefstallen en bedreiging.


De Kapellenaar is inmiddels door vijf deskundigen onderzocht en er zijn geen duidelijke aanwijzingen dat hij een ernstige stoornis heeft. Op verzoek van de advocaat wordt zijn cliënt nu enige tijd geobserveerd in een kliniek, om vast te stellen of de Kapellenaar nu wel of niet aan een autistische stoornis lijdt.

Volgens de officier van justitie is de Kapellenaar nu meer dan genoeg onderzocht. Zij vindt 'dat het nu wel genoeg is'. De zaak van de jongeman wordt nu hoe dan ook op 13 oktober inhoudelijk behandeld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (14-7-2010 om 14:25)
Er is nog niets bekend of hij nu hier iets mee te maken heeft vind het goed dat hij nu wordt geobseveerd, en als blijkt dat hij iets op zijn kerfstok heeft dan handelen en bestraffen.
Women (14-7-2010 om 13:41)
Wordt er nog weleens iemand veroordeelt die volledig verantwoordelijk wordt gehouden voor zijn/haar daden? Altijd schijnen daders wel ergens onder te lijden! slachtoffers lijden op deze manier dubbel! Echte straffen graag, geen eindeloze onderzoeken en (mogelijk weer) strafvermindering.
Meisje (14-7-2010 om 12:46)
Slaat toch nergens op dat zo iemand oneindig onderzocht wordt?? Als hij al die zaken op zijn kerfstok heeft gewoon veroordelen lijkt me! Slachtoffers hebben het moeilijker denk ik zo.....
Cookie-instellingen beheren