Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Werkstraf na ongeluk brug Sluiskil

Toegevoegd: 26-07-2010, 14.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 71-jarige Hulstenaar die op 10 november vorig jaar een verkeersongeval voor de brug bij Sluiskil veroorzaakte, is maandag door de rechtbank in Middelburg veroordeeld tot een werkstraf van veertig uur en een voorwaardelijke rijontzegging van een half jaar.


De Hulstenaar, die zei de file niet te hebben gezien, botste hij met zijn auto op de laatste auto in de file voor de openstaande brug. Er was 30 uur taakstraf en zes maanden rijontzegging, waarvan de helft voorwaardelijk tegen hem geëist.

Zie ook:
- 10/11/2009: Drie gewonden bij ongeval op N61


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeders (26-7-2010 om 20:27)
Tjonge tjonge, zou die man niet al genoeg geschrokken zijn! Moet hij met zijn 71 jaar ineens weer gaan werken! Als het een knulletje van 18 was geweest zou het aan zijn opvoeding hebben gelegen en met een waarschuwing naar huis zijn gestuurd!
K (26-7-2010 om 17:34)
Is het wel verstandig om iemand die beweert een stilstaande file niet gezien te hebben zijn rijbewijs terug te geven,is het niet verstandiger zijn ogen door te meten en bij slechtzicht rijbewijs ongeldig verklaren voordat er doden vallen
Kees (26-7-2010 om 14:41)
Ben je toch al tenminste 6 jaar met pensioen, krijg je een taakstraf opgelegd.
Cookie-instellingen beheren