Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zaak poging doodslag opnieuw voor

Toegevoegd: 12-08-2010, 15.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De rechtbank in Middelburg behandelt op 1 oktober opnieuw de zaak tegen een 38-jarige man uit Zierikzee die verdacht wordt van poging doodslag, zware mishandeling, bedreiging en vernieling.


De zaak werd eind mei al uitvoerig behandeld, maar aangehouden om de reclassering de gelegenheid te geven de voorwaarden voor een eventuele op te leggen tbs met voorwaarden te formuleren. Uiteindelijk liet de man weten niet gemotiveerd te zijn. Vlak voor de behandeling, gisteren, liet zijn advocaat weten dat zijn cliënt  wel degelijk gemotiveerd was.

De reclassering krijgt nu opnieuw de gelegenheid de eerder gevraagde voorwaarden op schrift te stellen. De Zierikzeeënaar was eind september 2009 - na overvloedig drank- en drugsgebruik -betrokken bij een vechtpartij met de kennis van zijn ex-partner. Bij die vechtpartij liep het slachtoffer gebroken ribben, een hersenschudding en een gebroken oogkas op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mo (12-8-2010 om 20:16)
Ze moeten nog meer koffie shops sluiten...doel op checkpoint..dan gaan ze overal op straat ook dealen!.....het was nu op 1 plaats...goed toch?
Cookie-instellingen beheren