Politie voorkomt vechtpartij Goes

Toegevoegd: 10-10-2010, 20.10 uur

Door: Roland de Jong
GOES - Agenten hebben in de nacht van zaterdag op zondag weten te voorkomen dat twee grote groepen elkaar zouden treffen op de Stenenbrug in Goes.

Escalatie kon worden voorkomen door de groepen gelijk uit elkaar te halen. Bij deze actie werd ook een politiehond ingezet om de groepen uiteen te drijven. Er werd één persoon aangehouden omdat die tot driemaal toe niet voldeed aan een bevel zich te verwijderen.

Dezelfde nacht werden nog twee aanhoudingen verricht in het centrum van Goes. Een 26-jarige Vlissinger werd aangehouden voor belediging van een agent. Een 23-jarige Vlissinger liep tegen meerdere mensen aan en zocht constant ruzie. Ook hij is aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (11-10-2010 om 09:35)
Een dike pluim dat ze het voorkomen hebben
Karel (10-10-2010 om 21:17)
Goed optreden van de politie, weg met die lastpakken. Lekker stappen is er tegenwoordig niet meer bij! maar vraag me af hoe oud of beter gezegd hoe jong de groepen waren?