Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.


De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (16-10-2010 om 09:58)
Wat een stomme opmerking Annie sorry hoor Ik doe mijn tas ook altijd in mijn fietstas omdat ik hem niet kan dragen als ik fiets Eenfietstas is er voor om dingen in te doen En NIEMAND vraagt er om om overvallen te worden dus hou je stomme opmerking voor je
Spierbundel boddy biulder (16-10-2010 om 09:28)
Ze durven wel outjes te beroven maar jongeren net als ik niet
Hippo (16-10-2010 om 09:25)
@annie, daar zin fietstassen voor om iets in te doen. Hoezo vraag je er dan om? Dat Tuig moet met hun tengels van andermans spullen blijven. Geen onzin smoesjes.
Axelaar (16-10-2010 om 09:13)
Lieve Annie, hoe moet je je tas dan meenemen op de fiets? Ik weet het ook niet meer. Ze moeten van andermans spullen afblijven!
Marja (16-10-2010 om 09:12)
Nu ben ik toch benieuwd in welke hoek we de daders moeten zoeken. Kijk ja naar berovingen bij opsporing verzocht dan is het signalement bijna altijd een lichtgetinte man. Ik hoop dat ik het een keer zie dat 3 snotneuzen een bejaarde vrouw beroven. Dan hoop ik dat ze hard kunnen rennen! smerig tuig
Axelaar (16-10-2010 om 09:07)
Annie, weet jij misschien waar je dan het beste je tas jan doen? Ik weet het niet meer. Ze moeten gewoon van andermans spullen afblijven.
Cookie-instellingen beheren