Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 10 km

Vrouw (83) beroofd in Terneuzen

Toegevoegd: 15-10-2010, 23.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - Vrijdag tussen 14.30 en 15.00 uur werd een 83-jarige vrouw op de parallelweg van de Willem de Zwijgerlaan in haar woonplaats van haar tas beroofd.


De vrouw reed op haar fiets een groepje van drie jongeren voorbij. Eén van hen trok aan de bagagedrager van de fiets, waardoor de vrouw bijna viel. Nadat zij verder was gereden en later in haar fietstas keek, bleek haar handtas daaruit gestolen te zijn.

In de tas zat een portemonnee met daarin persoonlijke papieren en wat kleingeld. De tas werd later in de tuin van een woning in de Oranjestraat teruggevonden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en is nog bezig met het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (16-10-2010 om 05:32)
@ Annie . Ze moeten gewoon met hun poten van andermans spullen afblijven!!!!!!
Hanneke (16-10-2010 om 02:27)
Makkelijk, om te gaan roepen, eigen schuld, zo'n oude mevrouw beide handen om haar stuur vast te houden. Je moet met de poten van andermans spullen af blijven. mag dat? omdat je zo lekker makkelijk aan je geld komt?word wakker, mss ben jij de volgende aan de beurt. is het dan ook je eigen schuld?
Saskia (16-10-2010 om 01:11)
@Annie. Dan vraag je erom?? Ik geloof niet dat jij snapt hoe het zit. Je blijft met je poten van iemands spullen af....
Terneuzenaar (16-10-2010 om 00:45)
Het is al erg genoeg dat je rekening moet houden met waar je je hand tasje in zet Annie. Al zou ik €100 op mijn rug plakken.. Het is net wat je zegt Bas, justitie: doe er wat aan! Het wordt steeds erger en gekker! Zolang ze de "straffen" niet aanpassen, handel ik indien nodig, ook naar eigen wet.
Stejannik (16-10-2010 om 00:37)
Tja waarom in haar fietstas dat rot tuig van tegenwoordig moet gewoon met hun poten van andersmans spullen blijven en al zeker van mensen van 83 waar gaat t heen met nederland. Het word tijd dat de regering eens wat gaat doen
Sandra (16-10-2010 om 00:34)
@annie.... Dat je dat niet snapt verklaart al een hoop over de regel die je tikt dat je er om vraagt als je je tas in een fietstas doet...( blont?) Ze moeten gewoon van andersmans spullen afblijven!
Cookie-instellingen beheren