Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veere (8-11-2010 om 21:09)
Sterkte aan de nabestaanden Donker of niet,regen of niet je heb tog ogen om te kijken die weg is 1 rechte weg,en regen matig dan je snelheid,99% van de mensen maken er een racebaan van maak er een 1 baans weg van wedden dat het dan anders is,ik woon in veere , mag je ook maar 80 gebeurd nooit iets
B. (8-11-2010 om 21:03)
Verschrikkelijk bericht weer!! Sterkte voor nabestaanden en betrokkenen.
Rik (8-11-2010 om 21:03)
@Loes, de traumaheli R'dam werd net 10 min daarvoor al ergens anders ingezet. De LL uit Gelderland zat al in Hoogherheide; dus de juiste (snelste) keus.. Sterkte voor de hulpverleners en slachtoffers..
Johan (8-11-2010 om 20:59)
Ten eerste sterkte toegewenst aan alle nabestaanden. Scootmobielen en paarden horen op de ventweg, pak je deze weg niet dan kan (tegenwoordig) elke rit je laatste worden. Echt landbouwverkeer en grasmaaiers met zwaailichten blijven welkom wat mij betreft.
Yvonne (8-11-2010 om 20:54)
Ook de chauffeur van de auto mogen we niet vergeten. invalidewagens, maaimachines, traktoren koetsjes en meer van deze voertuigen kunnen zeer benauwde situaties tot gevolg hebben ik weet dat we rekening moeten houden met het langzame verkeer, maar er is een ventweg en zeer geschikt voor dit verkeer
Wim (8-11-2010 om 20:50)
Sterkte voor de nabestaanden, waarom moeten de invalide paardenkoetsen etz weg, als kind kan je nergens meer normaal buiten spelen scooters die 100 rijden tuig die racen in hun honda civicjes en denken dat ze de hele wereld voor zichzelf hebben.en de mensen hebben haast en zijn snel geeriteerd
Cookie-instellingen beheren