Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een motorrijder (8-11-2010 om 20:44)
Wat is nou eigenlijk het probleem met die 45 km ? Er zijn zat mensen (meestal ouderen) die ook een hele tijd nodig hebben om een beetje op snelheid te komen en wat te denken van een flink geladen vrachtwagen die aan het optrekken is.(dit kan soms ook wel een tijdje duren) Opletten en aanpassen?
Ad,v,oorschot (8-11-2010 om 20:34)
Ik wens de nabestande van het ongeval op de vlissingseweg sterkte met het verlies van een famielielid en voorde naabestandeweersonde dat de tweede doodelijke ongeval isgebeurt
De meter (8-11-2010 om 20:23)
Ik vind het sneu voor de na bestaande maar waarom van die autootjes op de weg terwijl ze eigenlijk op het fietspad thuishoren vooral s'avonds geven ze te weinig licht en iedereen denkt maar dat we te hard rijden maar 45 of 80 is een groot verschil. sterkte
Arnoud (8-11-2010 om 20:20)
Als eerste mijn medeleven voor nabestaanden.Het klopt dat het langzaam verkeer niet zomaar hoeft te wijken, maar juist op de Nieuwe Vlissingseweg is het vaak zo druk dat langzaam verkeer een gevaar voor zichzelf en andere weggebruikers opleverd. En juist hier is er een uitstekend alternatief!!
Souburger (8-11-2010 om 20:19)
Op de eerste plaats mijn medeleven met de nabestaande... Voor iemand iets zegt over de weg die gevaarlijk is.. ALS IEDER ZICH BEZIG HOUD MET RIJDEN EN NIET MET BELLEN ETC ETC.. GEBEUREN ER MINDER ONGELUKKEN en kunnen ook deze weggebruikers gewoon daar rijden waar het mag.
R (8-11-2010 om 20:14)
Een kaarsrechte weg, prima zicht, goed verlicht, geen kruisingen. En toch 2 doden binnen een paar maanden. Beide langzaam verkeer. anticiperen mensen dat voorkomt deze elende.
Cookie-instellingen beheren