Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tsja (9-11-2010 om 09:26)
Als bestuurder van een brommobiel moet u de regels voor een personenauto in acht nemen. Plaats op de weg De plaats op de weg is de rijbaan. Het gebruik van het fietspad is verboden. deze maneer reed goed ! Familie en vrienden van deze meneer veel sterkte en kracht om dit verlies te dragen.
Jo (9-11-2010 om 09:21)
Ik haalde deze meneer in net voor Middelburg. Je mag daar 80, hij reed 40 ofzo. Ik dacht nog: levensgevaarlijk! Waarom rijdt hij niet op de paralelweg?! Het was donker en het regende dus het zicht was slecht. Het verkeer raasde langs hij moet het gevaar gevoeld hebben, ik had echt met hem te doen. Net voor mij knalde er ook al iemand bijna bovenop, kon nog net op tijd remmen. Ik bleef in mijn achteruitkijkspiegel kijken en dacht: ik hoop dat hij het volgende stoplicht haalt dan kan hij afslaan..
Jo (9-11-2010 om 08:44)
K woon zelf langs deze weg en hoe vaak wordt die wel niet gebruikt als racebaan. Zoveel mensen rijden hier te hard en houden geen rekening met andere weggebruikers. Het is zeer triest dat dit moest gebeuren. Ze zouden is meer snelheidscontroles moeten uitvoeren. Veel sterkte voor familie & naasten!
Msa (9-11-2010 om 08:41)
Ik rij zelf in 45 km auto en je moet zelf ook gewoon goed opletten je gaat al langzamer als de rest. Ze moetten er duidelijkere regels over vast stellen ook overdag zien autos je soms bijna niet. en moetten ze vol in hun remmen. Sterkte toegewenst voor de navbestaande
Mar (9-11-2010 om 08:16)
Wettelijk gezien mogen dit soort voertuigen NIET op de ventweg rijden.Ik pleit voor een betere herkenbaarheid en verlichting van deze voertuigen.Trouwens; die koets reed er overdag, toen was het nog licht, dus alerter zijn en anticiperen is geen overbodige luxe.
Pa (9-11-2010 om 07:44)
Je zou er een oranje zwaailamp op kunnen zetten of zoiets dan her ken je het al van ver
Cookie-instellingen beheren