Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leon (9-11-2010 om 07:41)
Ik snap het probleem niet, er loopt ook keurig een prallelweg naast de Nwe Vlissingseweg..
Rik (9-11-2010 om 07:35)
Volgens het bericht was het een invalidenvoertuig. Deze mogen niet op de hoofdrijbaan rijden.
Linda (9-11-2010 om 06:57)
Beste mensen Ten eerste heel veel strekte voor de nabestaande Veder is het toch geen probleem als de 45 km wagentjes en koetsen op de paralel weg gaan rijden als ze daar nu eens gewoon 2 richtingsweg van maken zijn we van alle problemen af
Kees (9-11-2010 om 06:48)
De traumaheli uit Nijmegen is momenteel de enige die s'nacht kan en mag vliegen. Lifeliner 2 (Rotterdam) als het goed is binnenkort ook. Vanuit Goes kun je met een traumateam per auto echter ook een groot deel van Zeeland binnen een half uur bedienen.
Peene (9-11-2010 om 00:55)
Heel sneu. De bestuurder van de invalidewagen had kunnen bedenken dat de parallelweg een veel veiligere plaats was geweest, ook al mag je ook op de grote weg. Niet alles wat mag is per definitie veilig. Men zou zijn gezond verstand moeten gebruiken.
Alexia (9-11-2010 om 00:45)
Mensen, hou op met zoeken naar de reden van dit ongeluk. Niemand doet dit met opzet. Ook de chauffeur van de andere auto heeft met een levenslang trauma te maken. Voor hem, de nabestaanden en de hulpverleners heel veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren