Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 57 km

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patrick (9-11-2010 om 00:42)
Mensen ik ben zelf vrachtwagen chauffeur dit is een groot drama voor de famillie die wens ik veel sterkte toe veder heeft dit geen zin is allemaal achteraf de regels moeten duidelijk worden zolang die niet veranderen zullen we helaas veel van dit soort ongelukken blijven zien helaas
Jaap (9-11-2010 om 00:41)
Condoleances voor alle betrokkenen incl bestuurder. Als ik het goed zie mag je daar 80. Er is op de nieuw vlissingse weg geen 60 gebied. Alleen 50,70 en 80. Als er een reëel alternatief is, zoals in dit geval, hoeft langzaam verkeer niet op een 80 weg te rijden.
Loes (9-11-2010 om 00:39)
Sorry voor mijn blijkbaar iets te snelle reactie op de heli, maar ik blijf erbij dat wij zelf 'n heli in zeeland moeten hebben. Wat mij wel opvalt is dat iedereen de nabestaanden sterkte toewenst maar dat de hulpverleners, al dan niet beroeps vergeten worden maar ook zij hebben verlies geleden!
Nickey (9-11-2010 om 00:17)
Nabestaande heelveel sterkte gewenst.
Meelezer (9-11-2010 om 00:05)
Al dat gezeur over langzaam verkeer op de ventweg, als er dan een fietser om het leven komt door deze voertuigen zijn de rapen ook gaar
Leon (8-11-2010 om 23:25)
@Monique, je rijdt zlf geen auto waarschijnlijk. Langzaam verkeer is levens gevaarlijk door het grote snelheidsverschil. Voor je het in de gaten hebt, ben je al te laat. Heeft niets met gehaaste burgers te maken.
Cookie-instellingen beheren