Weerbericht:
Perioden met zon, vanavond kans op een bui
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Onderzoek verdwijning Ploegstra vast

Toegevoegd: 27-11-2010, 13.05 uur
Door: Maximaal
MIDDELBURG - Het onderzoek naar de verdwijning van de 35-jarige Herman Ploegstra uit IJzendijke is vastgelopen.

Ploegstra verdween vier weken geleden na een bezoek aan een sportschool in Breskens. Het politieonderzoek is nog geen stap verder. De politie heeft ook geen enkele aanwijzing over wat er gebeurd zou kunnen zijn.
 
De auto van Ploegstra, een grijze BMW X5, werd vlak na zijn verdwijning terug gevonden bij het gemaal in Nummer Een.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PrdV (15-12-2010 om 20:02)
Uit voorgannde reactie proef ik dat er meer aan de hand is. Is er uitgebreid sporen onderzoek geweest bij de auto , sporen van een worstelling ,de auto is vrij snel teruggegeven. Helaas kan het publeik niet helpen als men geen details bekendmaakt @sander :wat hen je dan vernomen?
Sander (27-11-2010 om 18:21)
Zoals ik had vernomen had deze man veel problemen ik denk dat hij gewoon van de aardbodem is verdwenen naam veranderd ander paspoort en hup je bent weer vrij
Mrs Marple (27-11-2010 om 15:57)
Ik hoorde dat er nog niet eens gedregd was bij het gemaal, dus als je niet alle mogelijkheden onderzoekt lijkt het me logisch dat het vastloopt. In mijn ogen kan er veel meer gedaan worden om deze man te vinden en zijn niet alle tips onderzocht. Waarom is dit niet gedaan? Leg mij dat eens uit...
Cookie-instellingen beheren