Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 36 km

Truck van de weg in Tholen

Toegevoegd: 28-12-2010, 16.57 uur
Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend. Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend.
Waarom de truck in de berm kwam, is niet bekend.
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong
THOLEN - Op bedrijventerrein Welgelegen in Tholen is vandaag een vrachtwagen van de weg geraakt.
 
Een truck van vervoersbedrijf DHL raakte door onbekende oorzaak van de weg en kwam daardoor in de berm terecht. De bestuurder van de combinatie wist het gevaarte net niet in een slootje te laten belanden.


Niemand raakte gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (28-12-2010 om 20:44)
Als op zo'n foto al duidelijk is dat het daar glad is, kunnen we m.i. beter zeggen dat er waarschijnlijk niet afdoende geanticipeerd is op de gesteldheid van het wegdek. Zout uit Turkije halen is volgens 'zout' DE oplossing. Reageert u volgend jaar ook als de gemeentelijke belasting omhoog gaat?
Arno (28-12-2010 om 20:29)
Het strooibeleid van de gemeente is misschien niet super maar zo te zien is dit de inrit van het bedrijf waar de vrachtwagen moest laden of lossen en dan is strooien een taak van het bedrijf.
Dafje56 (28-12-2010 om 20:22)
Duidelijk is dat hier niet ( voldoende ) is gestrooid. Jammer en vervelend voor de chauffeur. Even het erkende kraanbedrijf uit Goes bellen. hebben een FTF die 50 ton kan trekken cq tillen. Hebben hem er in een paar minuten uit. zijn niet duur.
MrX (28-12-2010 om 19:05)
@Zout Dit ligt echt niet aan het strooibeleid hoor. Je ziet duidelijk dat de chauffeur gewoon iets te scherp heeft ingestuurd en is weggegleden richting de slootkant. Gewoon pech hebben dus....
Zout (28-12-2010 om 17:50)
Door onbekende oorzaak? Zo te zien is dit ongeval te danken aan het strooibeleid binnen de gemeente Tholen. Het is daar één grote ijsbaan. En wie gaat dit betalen? Snel zorgen voor veel Turks zout, en dit ook op de juiste plaatsen strooien.En wat over is, bewaren voor de volgende vorstperiode.
Cookie-instellingen beheren