Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder Mieke (7-1-2011 om 21:24)
Verschrikkelijk bericht, zeer verdrietig... Heel veel sterkte voor familie, vrienden en allen die om deze man geven. @Rinardo; probeer opmerkingen van figuren als Roeland maar naast je neer te leggen, het is je aandacht niet waard. Sterkte jong, houdt je goed, we steunen je in gedachten!
Jack (7-1-2011 om 16:23)
Enge roeland: als ik jou zou zien liggen, zou ik wel weglopen! en mischien 112 bellen. . kijken of je dat nog zo'n grote mond hebt!
Condor (7-1-2011 om 12:58)
Ik ben het wel eens met dat je geen verwijten rond moet strooien, maar wie verwijt hier nu wat? Mijn medeleven aan de familie, lijkt mij zeer tragisch...
Jessica (7-1-2011 om 11:16)
Rinardo, jeff en edward heel veel sterkte in deze moeilijke tijd als we iets voor jullie kunnen doen dan horen we het wel. jess en ro
Tim (7-1-2011 om 00:28)
Beste Roeland. Wat een held ben jij! Geweldig echt mensen als jou moeten er meer zijn! Zielig andere mensen afkraken terwijl het niemand een pretje lijkt een (al dan niet) levenloos iemand op de grond te zien liggen (op een kerkhof) niet iedereen weet wat te doen. Denk na voordat je zoiets schrijft
Rinardo Dierickx de jongste van het gezin (6-1-2011 om 23:50)
Iedereen bedankt voor de reakties. Het is een moeilijke tijd voor ons zo beggin van het jaar. Mijn dochter is op 12 December "De geboorte dag van mijn op 12 April 1997 overleden moeder" die hij maar 1 keer heeft kunnen zien op haar geboorte dag. Bedankt.
Cookie-instellingen beheren