Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roeland (4-1-2011 om 16:10)
(2/2)waarvan je had kunnen denken dat hij dood was. Hartstilstand. 112 gebeld en omstander laten reanimeren. Persoon heeft het overleefd. Ik had het ook eng kunnen vinden, dan was die persoon er niet meer geweest! Denk vooral aan hoe jij zou willen dat er gehandeld zou worden! Sterkte aan Edward.
Roeland (4-1-2011 om 15:59)
(1/2) Omdat mijn opmerking niet gebaseerd is op een simpele aanname en slechts op de gegeven informatie vind ik hem zeker niet kort door de bocht. Hard wel. Maar iemand laten liggen waarvan onbekend is of ie dood is of niet (geen aanname!!) vind ik ook hard. Ja, ik heb wel eens iemand geholpen ....
Roeland (4-1-2011 om 15:46)
@All Wat ik gezegd heb is mijn mening obv de informatie uit het bovenstaande en het bijbehorende artikel en daar sta ik nog steeds achter. Het is/ was niet bekend of de persoon overleden was op het moment dat hij werd gevonden, daarom moet je dit controleren. Schuldgevoel was dan uitgesloten geweest
TM (4-1-2011 om 10:50)
@Roeland, Begrijpelijke reactie van je, maar wel een botte. Niet iedereen is zo sterk om 'effe' te kijken..... en al zeker niet op een begraafplaats!!!!! We mogen hopen dat het hier om een plotselinge dood ging.......... voor de man zelf bedoel ik dan. Heel erg veel sterkte voor de nabestaanden.
P (4-1-2011 om 09:20)
Beste roeland, Ten eerste wil ik je complimenteren met je lage maar zeker ondoordachte reactie. Je conclusie trekken en daarover je mening uiten op internet zonder erbij na te denken. Je bent zelf eng, geef je mening maar in het gezicht van de vinder! Voor de familie en vinder veel sterkte
Dima (4-1-2011 om 06:14)
Eward@ gecondoleerd met dit verlies. Bedankt voor jouw toelichting zodat de eerdere reacties en vervelende opmerkingen teniet worden gedaan. Mensen reageer aub op zulke berichten niet als men de juiste toedracht nog niet weet !!
Cookie-instellingen beheren