Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
- (3-1-2011 om 19:21)
Als deze man had liggen roepen was degene die hem heeft zien liggen er vast naar toe gegaan! Oordeel niet te snel want je was er niet bij he. Sterkte voor de nabestaande.
Snoes (3-1-2011 om 19:11)
Ohhh Roeland, je moet je schamen dat je zoiets schrijft! Je zou zelf maar een lichaam zien liggen op een begraafplaats. Bah, echt een misselijke reactie. @ de nabestaande, gecondoleerd en veel sterkte!
Boerinneke (3-1-2011 om 18:39)
Ik zou het ook eng vinden en hard weg lopen. En ik denk dat de meeste er zo over denken. Heel veel sterkte aan de nabestaanden, maar ook aan de persoon die deze man gevonden heeft.
Pieters (3-1-2011 om 18:28)
@roeland, heb je enig idee wat je zelf zou doen in zo'n situatie? benieuwd hoe je reactie zou zijn, ik kan het me best voorstellen, iemand vinden die overleden is, is geen pretje hoor!!! dit draag je je levenlang mee @nabestaanden: veel sterkte met dit verlies @vinder: veel sterkte met verwerken
Gerard (3-1-2011 om 17:51)
@Roeland Ik heb zelf ook een keer een dood persoon gevonden als je zoiets gebeurd weet je even niet wat te doen. Ik had tegenwoordigheid van geest (na een paar sec) om hulp te gaan zoeken (112 was gebeld) Kan me voorstellen dat een ander schrikt en het eng vind oordeel niet te hard en te snel
Evi (3-1-2011 om 17:27)
Roeland, ik begrijp wat je bedoelt maar ik geloof niet dat wij in de schoenen kunnen staan van de vinder; je weet niet Hoe je reageert in zo'n situatie en - hoe enorm triest het ook is- ik denk niet dat we iemand helpen met strooien van verwijten.
Cookie-instellingen beheren