Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 22 km

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een bekende (3-1-2011 om 23:32)
Rinardo Dit wens je niemand toe! Net zelf papa geworden en nu je eigen vader verliezen! Zo zie je maar dat leven en dood eng dicht bij elkaar ligt! Ondanks alles wat er is gebeurd en ik geen contact meer met je heb toch gecondoleerd en sterkte met het verwerken van dit verlies! Ook voor je broers!
Yep (3-1-2011 om 22:50)
Jij moet niet gaan bepalen wat een ander eng vindt @Roeland... Het is een hele normale reactie van die persoon geweest. Je gaat die persoon nu een schuldgevoel aanpraten. Iemand doet wat of iemand doet iets niet omdat zijn lichaam in een reflex anders bepaalt. @Roeland: pas op met wat je zegt....
Edward dierickx (3-1-2011 om 22:48)
Iedereen bedankt voor het medeleven met de fam van deze man ik wil jullie hier voor bedanken de man die gevonden was is mijn vader die op de plek van mijn moeder die eerder 12-04-1997 is overleden is hij gestorven het was bewust zijn keuze er te sterfen en niemand had hem tegen kunne houden
Marijke (3-1-2011 om 22:16)
Roeland: is het niet een beetje gemeen om dit zo te zeggen? je praat die gene nog al een schuld gevoel in.
@roeland (3-1-2011 om 20:26)
Dus hulp inschakelen is geen burgerplicht? Het lijkt mij ook een lugubere situatie om een dode dan wel niet bewegende man op een begraafplaats te vinden en dan wel boven de grond! Beetje jammer om de desbetreffende persoon een schuldgevoel aan te praten. Sterkte aan de nabestaanden.
Nick (3-1-2011 om 19:47)
Roeland dat slaat nergens op. Je gaat er zonder enige reden vanuit dat de persoon nog in leven was toen hij is gevonden. Hoe kom je daar bij? Beetje kort door de bocht. Waren die 2 minuten dat diegene heeft gewacht op de politie wel de fatale minuten? Dat weten we dus niet.
Cookie-instellingen beheren