Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik (3-1-2011 om 17:15)
Waarom reageren mensen gelijk op iets terwijl ze waarschijnlijk niet eens weten hoe en wat . als ik het goed lees is gelijk 112 gebeld . dus oordeel niet en denk na
Roeland (3-1-2011 om 10:53)
De kans is dus aanwezig dat de persoon nog in leven was en hulp nodig had en in dat geval lijkt het me dat degene die het lichaam vond haar wettelijke hulpplicht niet is nagekomen. Het zou je vader maar zijn die ze laten liggen omdat ze het ENG vonden. Triest. Echt triest.
Bibi (3-1-2011 om 10:52)
Wat erg voor deze meneer! Heel veel sterkte voor de familie..
Cookie-instellingen beheren