Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Souburg: Man stierf natuurlijke dood

Toegevoegd: 03-01-2011, 08.09 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De man die gisteren dood werd aangetroffen op de begraafplaats in Oost-Souburg is een natuurlijke dood gestorven. Dat bevestigt de politie.

Het lichaam van de 60-jarige Oost-Souburger werd zondag even voor drie uur gevonden tussen de graven op de begraafplaats aan de Molenweg. Degene die het lichaam vond, durfde niet te kijken of de persoon nog in leven was. De gealarmeerde politie heeft samen met  een opgeroepen ambulanceteam geconstateerd dat er inderdaad een stoffelijk overschot lag.


De technische recherche is na de lugubere ontdekking een onderzoek gestart op de begraafplaats. Inmiddels is uit dat onderzoek gebleken dat er sprake is van een natuurlijk overlijden.

Zie ook:
- Lijk gevonden op begraafplaats (02-01-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marianne (4-1-2011 om 22:07)
Ik wens de nabestaande heel veel sterkte toe met dit verlies
Yep (4-1-2011 om 19:46)
Vervolg--> Maar de mensen hebben jouw reactie gelezen en die is inderdaad hard.
Yep (4-1-2011 om 19:45)
2/2 En Roeland, petje af dat door jouw toedoen iemand niet is gestorven. Maar jij kunt niet overal zijn.... en je bedoeld het misschien allemaal wel goed. Vervolg-->
Yep (4-1-2011 om 19:43)
1/2@Roeland: zoals je hebt kunnen lezen betreft de reactie van de zoon van de man, heeft hij er bewust voor gekozen te sterven bij de liefde van zijn leven. "Niemand had hem tegen kunne houden" schrijft zijn zoon.Op dat moment weet je dat niet en kun je iemand redden. Maar iedere situatie is anders.
Rob (4-1-2011 om 17:41)
1/2 Allereerst wil ik de fam condoleren met het verlies.Ik was op weg naar het graf van mijn ouders toen ik de vondst deed.Ben rond gelopen en een aantal malen geroepen geen reactie.112 gebelt en in de buurt gebieven van die mijnheer.Toen de hulp diensten op gewacht en direct naar de plaatst gegaan.
TM (4-1-2011 om 17:00)
@Edward, Bedankt voor dit bericht. Het doet alle speculaties wegnemen. Sterkte voor diegeen die hem gevonden heeft en Edward gecondoleerd. Ook je overige familie.Het valt niet mee voor jullie te moeten weten dat niemand hem kon tegenhouden. Veel sterkte!
Cookie-instellingen beheren