Weerbericht:
Bewolkt, op de meeste plaatsen droog en vrij koud
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Felle brand in bouwkeet langs N57

Toegevoegd: 17-02-2011, 02.26 uur
De bouwkeet werd door de brand volledig verwoest
De bouwkeet werd door de brand volledig verwoest
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
BURGH-HAAMSTEDE - Een felle brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een bouwkeet volledig verwoest.
 
De brand werd rond 00.45 uur ontdekt langs de N57 ter hoogte van Burgh-Haamstede. In eerste instantie leek het te gaan om meerdere bouwketen die in brand stonden. Mede hierdoor, en de lastige waterwinning, besloot de brandweer op te schalen naar een middelbrand.
 
De brandweer wist te voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen bouwketen en containers. Rond 01.20 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. De bouwket waar de brand is ontstaan is volledig verwoest. Over de oorzaak van de brand is geen duidelijkheid.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@Marina (17-2-2011 om 18:45)
Bouwketen zijn tegenwoordig altijd uitgevoerd met elektra! Wordt vaak gewoon een tijdelijke bouwaansluiting gemaakt door delta nuts, met meter enz.. kortsluiting zou goed kunnen aangezien de kachels en lampen vaak 24uur per dag aan staan.
Fotograaf (17-2-2011 om 13:09)
@ Marina. Deze keet was toevallig niet aangesloten op een aggregaat. Er is stroom richting de keten getrokken dus staat 24/7 spanning op.
Marco (17-2-2011 om 10:34)
Ja hoor weer 1 in de fik, volgens mij ook IK...een pyro bezig. Gebeurt nu wel heel vaak achtermekaar.
Marina (17-2-2011 om 09:24)
Ze spraken over kortsluiting, maar in bouwketen is over het algemeen geen electra, die draaien stroom met aggregaten, dus zal 't wel brandstichting zijn. Om bijv een inbraak te verdoezelen. @ik, Er gaat inderdaad heel wat in vlammen op de laatste tijd.
Hans (17-2-2011 om 08:46)
Een pyromaan is in 9 van de 10 gevallen binnen een kleine radius actief. De grote branden (behalve die 2 in Goes dan) liggen relatief ver uit elkaar. Maar des al niet te min gaat het lekker door zo de laatste tijd :S
Ik (17-2-2011 om 08:20)
Er zijn wel erg veel grote branden de laatste tijd . Is een beetje opvallend . Pyromaan bezig ??? Wat is het volgende dat de brand in gaat
Cookie-instellingen beheren