Weerbericht:
Van het zuidwesten uit sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Hulpgoederen voor Cuba beschadigd tijdens inbraak

Toegevoegd: 04-05-2005, 18.54 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - Tussen vorige week dinsdag (26 april) en afgelopen dinsdag (3 mei) is er ingebroken in een voormalig schoolgebouw aan de Bessestraat in Goes.

Het gebouw wordt door verschillende verenigingen / stichtingen gebruikt, waaronder een stichting, bestaande uit vrijwilligers, die medische hulp biedt aan Cuba. Bij de inbraak zijn er vernielingen gepleegd aan verschillende goederen van deze stichting.

Zo is er in elektrische rolstoelen en een scootmobiel gereden waardoor deze beschadigd raakten. Er zijn accu’s uit de rolstoelen gehaald, de bekapping is verwijderd, er zijn wielen afgebroken en er zijn beensteunen afgehaald. Van de scootmobiel is het frame krom.

Ook is er met looprekken gegooid. De toegang tot het gebouw is geforceerd. Ook zijn er ruiten vernield en is het gebouw beklad met merkstift. Het totale schadebedrag is nog onbekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren