Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

'Zoekactie leverde niets op'

Toegevoegd: 02-03-2011, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De uitgebreide zoekactie naar de Zeeuwse opvarenden van de gisteren bij Frankrijk gekapseisde viskotter heeft niets opgeleverd. Dat heeft de Nederlandse kustwacht zojuist bekend gemaakt.

Volgens de kustwacht is de zoekactie aan het begin van de middag gestaakt. Duikers het wrak van de kotter in gegaan en hebben, op de machinekamer na, het schip onderzocht. Er is nog niemand aangetroffen.


De kustwacht maakte eerder al bekend dat de vermisten afkomstig waren uit Zeeland. Volgens verschillende media gaat het om de broers Christiaan (27) en Mark de Ridder (22) uit Arnemuiden en hun neef Erik Tange (20) uit Oost-Souburg.

Zie ook:
- Drie Zeeuwen vermist op zee (02-03-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meelevende (3-3-2011 om 14:49)
Hiermee betoon ik mijn medeleven aan de families, Heel veel sterkte in deze tijd en ik hoop dat (ook al is de kans klein), dat ze nog leven. VEEL STERKTE..
Goed bedoeld (3-3-2011 om 07:57)
Het is speculeren, maar er was sprake dat er technische problemen waren. Zouden de mannen in de machinekamer zijn geweest en daar dus nog zijn? De duikers hebben daar nog niet gezocht omdat de toegang was geblokkeerd. Hopelijk komt er gauw duidelijkheid... Veel sterkte!!!
Een moeder (2-3-2011 om 22:50)
Familie en vrienden van deze mannen,heel veel sterkte toegewenst!!.We zijn machteloos,kunnen alleen bidden om troost en kracht voor jullie om deze vreselijke onzekerheid te kunnen dragen!!!
M.A.E. (2-3-2011 om 22:22)
Wat een drama voor de familie! Onmenselijk om met deze angst, onzekerheid en verdriet te maken te krijgen. Zulke jonge mannen, het leven is keihard. Heel veel sterkte voor de familie en andere naasten van deze mannen.
Meliskerker (2-3-2011 om 21:11)
Hier zijn geen woorden voor! We wensen en bidden Annemieke en Maria met hun familie Gods hulp en veel sterkte en toe!
Ann (2-3-2011 om 21:09)
Een tragedie 3jonge mensen ik hoop dat de lichamen geborgen mogen worden.Mijn gedachten gaan uit naar de familie van alle drie de jongens! HEEL VEEL STERKTE!
Cookie-instellingen beheren