Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Zoekactie leverde niets op'

Toegevoegd: 02-03-2011, 16.48 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - De uitgebreide zoekactie naar de Zeeuwse opvarenden van de gisteren bij Frankrijk gekapseisde viskotter heeft niets opgeleverd. Dat heeft de Nederlandse kustwacht zojuist bekend gemaakt.

Volgens de kustwacht is de zoekactie aan het begin van de middag gestaakt. Duikers het wrak van de kotter in gegaan en hebben, op de machinekamer na, het schip onderzocht. Er is nog niemand aangetroffen.


De kustwacht maakte eerder al bekend dat de vermisten afkomstig waren uit Zeeland. Volgens verschillende media gaat het om de broers Christiaan (27) en Mark de Ridder (22) uit Arnemuiden en hun neef Erik Tange (20) uit Oost-Souburg.

Zie ook:
- Drie Zeeuwen vermist op zee (02-03-2011)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meelevend (2-3-2011 om 20:35)
"Als de klok van Arnemuiden" .. door de tijd heen al zo vaak gezongen. "Als een schip op zee gebleven is"..... Woorden schieten te kort. Past slechts ons medeleven met de familie, vrienden en kennissen van de 3 mannen. Jonge mannen nog, die ongetwijfeld nog zoveel plannen hadden. Sterkte iedereen.
Esmée (2-3-2011 om 20:28)
Wij wensen de familie en vrienden veel sterkte!
Kc (2-3-2011 om 19:53)
Heel veel sterkte voor familie en vrienden, hoop dat ze snel gevonden worden. Vreselijk die onzekerheid!!
Ikke (2-3-2011 om 19:37)
Je zal zo'n bericht maar thuis krijgen......heel veel sterkte toe gewenst voor de nabestaande....ik denk aan jullie. Van een vissers dochter!
Bep (2-3-2011 om 19:16)
Familie heel veel sterkte toegewenst !
Medelevende (2-3-2011 om 19:15)
Wat een vreselijk bericht,weer een roepstem voor ons allen de fam. heel veel sterkte toegewenst en dat de Heere u de kracht mag geven om dit grote verlies te dragen
Cookie-instellingen beheren